Speculaasvlaai
De speculaasbodem wordt gevuld met gebonden kersen. Het geheel wordt bedekt met een laagje cake en afgewerkt met amandelschaafsel.
Voedingswaarden
Allergenen | Amandelen, Ei, Gluten, Melk, Noten, Rogge, Tarwe |
---|---|
Energie | 1007.99 KJ (240.75 kcal) |
Vetten | 6.42 g (waarvan verzadigd: 2.24) |
Koolhydraten | 40.61 g (waarvan suikers: 26.16) |
Vezels | 1.03 g |
Eiwitten | 18.12 g |
Zout | 0.425 g |
Thema | Sinterklaas |
Ingrediënten
AMANDELEN, kersen, roomboter(MELK), suiker, TARWEbloem, water, EI, ROGGEmout (geroosterd), TARWEzetmeel, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), karneMELK, Rijsmiddel(E450, E500, E503), glucosestroop, invertsuikerstroop, Kruiden En Specerijen(kaneel, kardamom, foelie, koriander, piment, gember, nootmuskaat, kruidnagel), aardappelzetmeel, Emulgator(E471, E477, E472b, E475, E470a), Plantaardig Vet(palm), rijstzetmeel, specerijen, weipoeder(MELK), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma), bakkerszout, Conserveermiddel(E202), enzymen(TARWE), kaliumjodide, Kleurstof(E150a, E160a), MELKeiwit, Plantaardige Olie(raapzaad), TARWEmoutmeel, zout, Zuurteregelaar(E330)