Het Zeilbergs Bakkertje
Het Zeilbergs Bakkertje
Speculaasvlaai
Sinterklaas-assortiment

Speculaasvlaai

De speculaasbodem wordt gevuld met gebonden kersen. Het geheel wordt bedekt met een laagje cake en afgewerkt met amandelschaafsel.

Aantal

We snijden standaard in 10 stukken. Wil je een ander aantal, geef dit bij de opmerkingen aan

Amandelen
Amandelen
Ei
Ei
Gluten
Gluten
Melk
Melk
Noten
Noten
Rogge
Rogge
Tarwe
Tarwe
Voedingswaarden
Allergenen

Amandelen, Ei, Gluten, Melk, Noten, Rogge, Tarwe

Energie

1007.99 KJ (240.75 kcal)

Vetten

6.42 g (waarvan verzadigd: 2.24)

Koolhydraten

40.61 g (waarvan suikers: 26.16)

Vezels

1.03 g

Eiwitten

18.12 g

Zout

0.425 g

Thema

Sinterklaas

Ingrediënten

AMANDELEN, kersen, roomboter(MELK), suiker, TARWEbloem, water, EI, ROGGEmout (geroosterd), TARWEzetmeel, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), karneMELK, Rijsmiddel(E450, E500, E503), glucosestroop, invertsuikerstroop, Kruiden En Specerijen(kaneel, kardamom, foelie, koriander, piment, gember, nootmuskaat, kruidnagel), aardappelzetmeel, Emulgator(E471, E477, E472b, E475, E470a), Plantaardig Vet(palm), rijstzetmeel, specerijen, weipoeder(MELK), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma), bakkerszout, Conserveermiddel(E202), enzymen(TARWE), kaliumjodide, Kleurstof(E150a, E160a), MELKeiwit, Plantaardige Olie(raapzaad), TARWEmoutmeel, zout, Zuurteregelaar(E330)

Sinterklaas-assortiment