Het Zeilbergs Bakkertje
Het Zeilbergs Bakkertje
Paas-assortiment

Paasvlaai

Als Paasvlaai hebben we gekozen voor een harde wener bodem, gevuld met een royale laag Zwitserse room voorzien van perzikblokjes. Hierop komt een laag advocaatbavarois. Het geheel is afgewerkt met een spiegel van gele gelei en Paasdecoratie.

Aantal

We snijden standaard in 10 stukken. Wil je een ander aantal, geef dit bij de opmerkingen aan

Categorieën: ,
Amandelen
Amandelen
Ei
Ei
Gluten
Gluten
Melk
Melk
Noten
Noten
Soja
Soja
Tarwe
Tarwe
Voedingswaarden
Allergenen

Amandelen, Ei, Gluten, Melk, Noten, Soja, Tarwe

Energie

1315.52 KJ (314.21 kcal)

Vetten

13.44 g (waarvan verzadigd: 9.09)

Koolhydraten

44.17 g (waarvan suikers: 34.85)

Vezels

0.63 g

Eiwitten

13.24 g

Zout

0.25 g

Ingrediënten

room(MELK), MELK (magere), suiker, EI, TARWEbloem, perzik, water, Plantaardige Olie(raapzaad, zonnebloem, mais), gelatine, Plantaardig Vet(palm, palmpit), EIgeel (gedroogd), MELKpoeder, glucose-fructosestroop, Stabilisator(E420, E415, E407, E410, E339, E500), alcohol, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), weipoeder(MELK), cacaoboter, TARWEzetmeel, dextrose, invertsuikerstroop, appel, bakkerszout, zout, aardappelzetmeel, AMANDELEN, Antiklontermiddel(E535), Antioxidant(E300), Antischuimmiddel(E900), Aroma(vanilline, citroen, aroma), boter (concentraat)(MELK), boter(MELK), citroenschil, citroenvezel, Conserveermiddel(calciumcarbonaat), EI-EIwit (gedroogd), EIpoeder, Emulgator(E471, E322(SOJA), E472e, E475), enzymen(TARWE), glucosestroop, honing, kaliumjodide, Kleurstof(E161b, E141, E160a, E160f), Kruiden En Specerijen(kaneel), Natuurlijk Aroma(vanille, natuurlijk aroma, citroen), Rijsmiddel(E450, E500), rode bietenextract, roomboter(MELK), TARWEmout, TARWEmoutmeel, Verdikkingsmiddel(E401, E464, E413, E466, E418, E440), vitamine A, vitamine D3, Voedingszuur(E296), wortelextract, Zuurteregelaar(E452, E333, E509, E332, E330)

Paas-assortiment