Limburgs terfbrood
Het Limburgs terfbrood is een vloerbrood gemaakt van 100% volkorenmeel. Dit betekent dat alle drie de onderdelen van de graankorrel worden gebruikt; de meelkern, de kiem en de zemel. De bovenkant van het brood is voorzien van “Limburgs terf”zaad. (maanzaad, sesamzaad en lijnzaad).
Voedingswaarden
Allergenen | Gerst, Gluten, Melk, Rogge, Sesam, Tarwe |
---|---|
Energie | 1399.65 KJ (334.3 kcal) |
Vetten | 3.3 g (waarvan verzadigd: 0.63) |
Koolhydraten | 55.83 g (waarvan suikers: 2.38) |
Vezels | 11.98 g |
Eiwitten | 55.76 g |
Zout | 1.025 g |
Ingrediënten
ROGGEmout (geroosterd), volkorenTARWEmeel, SESAMzaad (ongepeld), TARWEgluten, TARWEbloem, GERSTemoutextract, TARWEzemelen, weipoeder(MELK), gist, TARWEmeel (gedextrineerd), ROGGEzuurdesem (gedroogd), bakkerszout, lijnzaad, maanzaad, GERSTemoutmeel, TARWEzuurdesem (gedroogd), dextrose, Emulgator(E482, E472e), suiker, TARWEbloem (voorverstijfseld), Plantaardig Vet(palm), Antiklontermiddel(E535), enzymen(TARWE), kaliumjodide, Plantaardige Olie(koolzaad), TARWEmout, TARWEmoutmeel (geroosterd)