Eiffel brood
Het eiffel brood is een Duitse broodsoort gemaakt van zuurdesem en rogge. Het brood heeft een vaste structuur.
Voedingswaarden
Allergenen | Gerst, Gluten, Melk, Rogge, Tarwe |
---|---|
Energie | 1379.82 KJ (329.56 kcal) |
Vetten | 1.7 g (waarvan verzadigd: 0.42) |
Koolhydraten | 61.65 g (waarvan suikers: 1.96) |
Vezels | 9.27 g |
Eiwitten | 46.24 g |
Zout | 1.1 g |
Ingrediënten
TARWEbloem, ROGGEmout (geroosterd), ROGGEbloem, volkorenROGGEmeel, ROGGEzuurdesem (gedroogd), volkorenTARWEmeel, TARWEgluten, ROGGEmeel, GERSTemoutextract, TARWEmoutmeel (geroosterd), TARWEzemelen, bakkerszout, gist, volkorenROGGEmeel (gedextrineerd), TARWEzuurdesem (gedroogd), azijn, water, dextrose, GERSTemoutmeel, suiker, Voedingszuur(E270), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma), Emulgator(E482, E472e), enzymen, kaliumjodide, Plantaardig Vet(palm), Plantaardige Olie(koolzaad), ROGGEmoutbloem, ROGGEmoutmeel, TARWEmout, TARWEmoutbloem, TARWEmoutmeel, weipoeder(MELK)