Het Zeilbergs Bakkertje
Het Zeilbergs Bakkertje
Eiffel brood
Volkoren- / meergranenbrood

Eiffel brood

Het eiffel brood is een Duitse broodsoort gemaakt van zuurdesem en rogge. Het brood heeft een vaste structuur.

Aantal
Gerst
Gerst
Gluten
Gluten
Melk
Melk
Rogge
Rogge
Tarwe
Tarwe
Voedingswaarden
Allergenen

Gerst, Gluten, Melk, Rogge, Tarwe

Energie

1379.82 KJ (329.56 kcal)

Vetten

1.7 g (waarvan verzadigd: 0.42)

Koolhydraten

61.65 g (waarvan suikers: 1.96)

Vezels

9.27 g

Eiwitten

46.24 g

Zout

1.1 g

Ingrediënten

TARWEbloem, ROGGEmout (geroosterd), ROGGEbloem, volkorenROGGEmeel, ROGGEzuurdesem (gedroogd), volkorenTARWEmeel, TARWEgluten, ROGGEmeel, GERSTemoutextract, TARWEmoutmeel (geroosterd), TARWEzemelen, bakkerszout, gist, volkorenROGGEmeel (gedextrineerd), TARWEzuurdesem (gedroogd), azijn, water, dextrose, GERSTemoutmeel, suiker, Voedingszuur(E270), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma), Emulgator(E482, E472e), enzymen, kaliumjodide, Plantaardig Vet(palm), Plantaardige Olie(koolzaad), ROGGEmoutbloem, ROGGEmoutmeel, TARWEmout, TARWEmoutbloem, TARWEmoutmeel, weipoeder(MELK)

Volkoren- / meergranenbrood